logo

Aanbod pakketten en losse sessie

Verzorg jij de welzijnsactiviteiten in de zorg en ben jij op zoek naar een muzikaal en interactief programma voor mensen met dementie? 
 
Dan ben je bij Muziek met je hart aan het juiste adres.
Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan via onderstaande knop.

Hét muzikale en interactieve programma voor muziek in de zorg!

Elke keer weer moet je op zoek naar activiteiten voor de bewoners bij jou op locatie. Het is telkens weer een zoektocht en als je dan iets vindt, dan moet jouw voorstel langs allerlei commissies, de cliëntenraad, de managers, et cetera.
 
Het liefst wil je zo snel mogelijk voor bijna het hele jaar de activiteiten inzichtelijk maken en geregeld hebben. Dat valt niet altijd mee om echt goede activiteiten te vinden die bijdragen aan het welzijn van de bewoners, toch?
 
Je hebt een budget gekregen en dat wil je goed besteden. Je wilt niet activiteiten die alleen maar gericht zijn op vermaak en plezier. Je wilt de bewoners net wat extra’s geven.
 
De bewoners gun je de aandacht die de verzorging hen niet altijd kan geven, omdat het druk is op de afdelingen. Sommige bewoners krijgen niet of nauwelijks bezoek. Ook voor hen wil je activiteiten organiseren die hen de aandacht geven die ze nodig hebben en die ze verdienen. Zeker voor mensen met dementie vind je dat belangrijk. Vaak zitten deze mensen de hele dag in de stoel, eten en slapen ze, maar is er niet echt contact mogelijk. 
 
Met hen zou je juist weer even contact willen maken. Je zou willen dat ze weer even opleven en helder uit hun ogen kijken. Je gunt het hen om weer even mens te zijn, zonder de dementie.
 
Daarom nodigen we je van harte uit om samen met Muziek met je hart bij te dragen aan het welzijn van mensen met dementie. 

Wat de sessies van Muziek met je hart opleveren:

Zo pakken wij het aan

Wil jij ook dat de bewoners bij jou op locatie heldere momenten hebben, beter aanspreekbaar zijn en weer even opleven?
 
Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via onderstaande knop:

Wat anderen zeggen over de sessies van Muziek met je hart 

Pien
"Pien heeft haar meest favoriete moment van een sessie omschreven en schrijft het volgende: ‘Een van de bewoonsters, die het allemaal niet meer weet, heeft op een bepaald liedje uit volle borst letterlijk alles meegezongen, danste op de maat en straalde, ze genoot. Dat was een kado. Muziek met je hart, raakt je hart.’"
Pien Alfaro Tenorio
Gastvrouw, Claris Zorgvilla, de Bilt
Marlies
"Vrijdagmiddag 3 juli kwam de zangeres Tessa Jill Brockhoff zingen. Vanwege alle maatregelen in de verpleeghuizen vanwege het corona virus was het optreden voor haar buiten en zaten bewoners en cliënten binnen. Het was een spetterend optreden en je merkte gelijk dat ze contact maakt met de luisteraars. Ze voelt feilloos de doelgroep aan en schakelt om als ze ziet en merkt dat een liedje niet het juiste liedje is voor de doelgroep. Ook voor een verzoeknummer draait ze haar hand niet om. Van  Oo den Haag  naar Whitney Houston is geen probleem voor haar. Het feit Tessa buiten staat te zingen heeft niet afgedaan aan de kwaliteit van het optreden. Als het een volgende keer weer binnen  de muren van de instelling kan plaatsvinden, wordt het vast nog mooier dan het nu al was. Zelfs het personeel bleef stilstaan of kwam speciaal even kijken en luisteren waar deze prachtige stem vandaan kwam en vele waren ontroerd. Tessa het was TOP!"
Marlies Groen - Schmidt
Activiteiten begeleidster, Vivium Naarderheem

De pakketten van Muziek met je hart

Pakketten heeft drie onderdelen (brons, zilver en goud).
Je hebt al een pakket vanaf €2499,-*

Brons

 • 12 Groepsessies (60 min)
 • 1 Online startsessie (30 min)
 • 1 Online evaluatie (30 min)

Optioneel: Muziek met je hart TV

Zilver

 • 24 Groepsessies (60 min)
 • 1 Online startsessie (30 min)
 • 1 Online evaluatie (30 min)
 • Bonus: Muziek met je hart TV

 

Optioneel: MMJH optreden (60 min)

Goud

 • 36 Groepsessies (60 min)
 • 1 Online startsessie (30 min)
 • 1 Online evaluatie (30 min)
 • Bonus: Muziek met je hart TV
 • Bonus: MMJH optreden (60 min)

Optioneel: Spotify lijst op maat

* Alle prijzen zijn excl. 9% btw

Soms merk je aan het einde van het jaar dat er nog budget over is wat je op moet maken. Voorgaande jaren is dat budget besteedt aan iets waarvan het vervolgens in de kast belandde. We raden je dan aan om één of meerdere sessies van Muziek met je hart te boeken, zodat het niet in de kast belandt, maar zodat je muziektherapie inzet om de kwaliteit van leven van de bewoners te verbeteren.
 
Ook is het mogelijk om een losse sessie aan te vragen om kennis te maken met Muziek met je hart en de toegevoegde waarde voor bij jou op locatie. 

Wat anderen zeggen over de sessies van Muziek met je hart 

“ De muziek met je hart sessies zijn top, ben zelf gek op zingen en vind het aangebodene erg leuk, en ook zeker voor onze bewoners. Het levert veel herkenning, een positief gevoel, ontspanning , maar ook activiteit dmv meedoen met zang en beweging. Maar er gebeurt ook altijd iets magisch en ongrijpbaars met ‘zingen met elkaar’ wanneer het aan de gang is, en wanneer het is afgelopen. De hemel ging een klein stukje open!!! Je geniet met elkaar nog even na met een praatje een glaasje limo o.i.d.

Mijn mooiste moment durf ik niet te zeggen, maar ‘We’ll meet again’ van Vera Lynn vind ik wel echt heel bijzonder, en ik zie met sommige bewoners wat er gebeurt, het is qua tekst en melodie zo mooi!!!!! Een lied uit WO II , het roept veel op…bij mij zelfs..

Muziek met je hart is een echte aanrader omdat ik weet dat de manier heilzaam is voor een ieder! Zelfs ook voor ons, echt! ”  

Cora van Klaveren
Welzijnsmedewerker, De Liezeborgh

Meest gestelde vragen

Muziek met je hart is gespecialiseerd in het verzorgen van muziektherapie sessies voor mensen met dementie. De sessies zijn voor mensen met alle vormen en gradaties van dementie. Wat we vaak zien, is dat zelfs mensen waar normaal gesproken heel moeilijk contact mee te maken is, opleven, helder uit hun ogen kijken, beter benaderbaar en rustiger aanwezig zijn. Heb je een andere doelgroep, neem dan in contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Het is belangrijk dat er op locatie één aanspreekpunt is voor onze zanger en zangeres waar hij of zij zich mag melden. Daarnaast is het prettig als we van tevoren weten in welke huiskamer de zanger of zangeres die dag de sessie mag verzorgen. Wij geven dit door aan hem of haar, waardoor hij of zij direct naar de juiste plek kan lopen. Dit scheelt tijd.
 
Onze zanger of zangeres heeft op locatie een stroompunt en toegang tot de WIFI hotspot nodig. Zodra dit in orde is, kan de sessie beginnen.
Het is mogelijk om een losse sessie te boeken. We raden echter aan om te kiezen voor één van de pakketten, zodat je altijd voorzien bent van een waardevolle activiteit op locatie en zodat de bewoners en de verzorging altijd hetzelfde gezicht van Muziek met je hart zien.
 
Een losse sessie raden we vooral aan als je wilt ontdekken of Muziek met je hart passend is bij de bewoners. Heb je een losse sessie geboekt en kies je daarna voor een pakket bij Muziek met je hart? Dan geven we de al betaalde sessie als korting op de pakketprijs.
 
De losse sessie raden wij ook aan als je aan het einde van het jaar nog budget over hebt, deze graag op wilt maken en een waardevolle activiteit voor bewoners die een bijdrage levert aan hun welzijn.
 
Het btw-percentage dat wij hanteren op de pakketten is 9%. De prijzen die op de website vermeld staan, zijn exclusief btw. Dat betekent dat bij het opstellen van de factuur nog 9% erbij komt.
In de pakketprijs hebben wij standaard 25 kilometer enkele reis berekend, dus in totaal 50 kilometer voor de heen- en terugreis. Als je een pakket afneemt, zit dit dus al in de kosten verwerkt. Ligt jouw locatie verder dan deze 25 kilometer? Dan declareren we aanvullend op de pakketten de reiskosten conform de algemene voorwaarde. Voor meer informatie, zie de algemene voorwaarden. 
"Muziek met je hart' is ook letterlijk muziek met je hart. De individuele aandacht die de bewoners krijgen tijdens het muziek maken en luisteren is heel groot. Er wordt ingespeeld op de wensen en de smaak van de bewoners, zodat ze er allemaal bij betrokken worden. De liefde straalt ervan af! Tessa weet de bewoners op de juiste manier te raken. Ze respecteert de bewoners in hun muzieksmaak en niks is te gek. Ook heeft ze oog voor kleine veranderingen op het gezicht van een bewoner als hij of zij een lied herkent. Afgelopen zomer hebben we buiten in de binnentuin geluisterd naar Tessa. Alle bewoners heerlijk buiten in de zon, de zuivere stem van Tessa, er werd gedanst, gezongen en gelachen. Deze momenten zijn, zeker in de psychogeriatrie, echt goud waard! Muziek met je hart raad ik zeker aan! De samenwerking verloopt erg prettig, heel transparant. Er wordt goed gekeken naar wat er op dat moment nodig is en daar wordt op ingespeeld."
Karin Gommer
Activiteitenbegeleidster Welthuis/Wilgenhoven

Enthousiast over onze werkwijze en zijn jullie toe aan een vast muzikaal programma?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via onderstaande knop: